mw. H.S. te Geleen (de persoonsgegevens zijn bij ons bekend) 
Het valt niet mee om een mooie grafsteen voor een dierbare uit te zoeken…. zoveel aanbod op internet… Bij Dhr Dols was het snel geregeld. Een prachtige, door hem zelf ontworpen steen in hartvorm met duif en precies in de kleur die ik zocht! Hier is alles mogelijk; eigen ontwerp of keuze uit de boeken en voor een hele schappelijke prijs. Maar nog belangrijker: het plaatsen van de steen met omranding. Zo vakkundig met zoveel zorg! Ik ben 100% tevreden. Dank u wel!  
Geef uw reactie

Heel speciaal grafmonument, grafsteen, gedenksteen  

Limburg.

Dols Grafmonumenten heeft in Limburg en verre omgeving honderden gedenktekens, zerken, grafmonumenten, urnen en grafstenen geplaatst.

U vindt op de begraafplaatsen en kerkhoven in Maasbracht, Roermond, Swalmen, Voerendaal, Brunssum, Kerkrade, Sittard, Vaals, Heerlen, Maastricht, Hoensbroek, Gulpen, Reuver, Weert, Tegelen, Valkenburg, Geleen, Beek, Stein, Margraten, Meerssen, Valkenburg, Echt, Venlo, Horst, Venray, Schimmert, Schinnen, Amstenrade, Schinveld speciale en persoonlijke grafmonumenten ontworpen door Dols.

Alle getoonde grafmonumenten zijn maar voorbeelden. Heel speciale grafmonumenten, grafstenen, gedenkstenen Limburg-IMG_0455
Elk grafmonument, grafsteen, gedenksteen heeft een eigen persoonlijk karakter.
U kunt een zeer persoonlijke invulling geven aan de grafsteen voor uw dierbare.
Neemt u de tijd en kijkt u rustig bij ons rond.
Op uw verzoek halen wij u graag op én brengen u terug en kunt u op uw gemak in onze toonzaal rondkijken.