mw. H.S. te Geleen (de persoonsgegevens zijn bij ons bekend) 
Het valt niet mee om een mooie grafsteen voor een dierbare uit te zoeken…. zoveel aanbod op internet… Bij Dhr Dols was het snel geregeld. Een prachtige, door hem zelf ontworpen steen in hartvorm met duif en precies in de kleur die ik zocht! Hier is alles mogelijk; eigen ontwerp of keuze uit de boeken en voor een hele schappelijke prijs. Maar nog belangrijker: het plaatsen van de steen met omranding. Zo vakkundig met zoveel zorg! Ik ben 100% tevreden. Dank u wel!  
Geef uw reactie

WELKOM  bij Dols Grafmonumenten

In 2017 vieren wij het dertigjarig jubileum:  1987 - 2017 !!

Na een eerste kennismaking met het steenhouwersvak in 1978 aan de landelijke Steenhouwersopleiding te Utrecht  (thans opgeheven) was ik meteen verkocht: dit zou voor altijd mijn beroep zijn!
Aansluitend heb ik het beeldhouwvak gedurende 2 jaar, op freelance basis, in Italië gestudeerd.
Terug in Nederland, in 1981, volgde een eerste start als restaurateur en beeldhouwer aan de Sint Servaaskerk en de Sint Janskerk, beide aan het Vrijthof te Maastricht.
Na deze periode werd in 1986 besloten een eigen bedrijf op te bouwen in het ontwerpen en vormgeven van gedenk-monumenten.
De bouw en opening van het bedrijf aan de Handelsweg 7 te Geleen volgde in mei 1987.

Vormgeving, een samenspel tussen u en mij

Ontwerpen, het maken van de juiste kleurcombinaties,  het vormgeven met practisch vormgevoel zijn het resultaat van lange jaren ervaring en studie.
Chrit Dols en zijn medewerkers vormen een klantgericht bedrijf dat gespecialiseerd is in het gestalte geven aan gedenken.
Gedenken kan op zeer uiteenlopende wijzen maar de basis van onze werkwijze is altijd en op de eerste plaats het directe en persoonlijke contact met u als klant.
Klantgerichtheid, zorg voor de orderprocessen, kwaliteit van het product en de nazorg zijn voor ons kernbegrippen en in de loop van vele jaren tot een tweede natuur geworden.

Zelf een grafmonument ontwerpen

U hebt al een eigen ontwerp van het grafmonument voor uw dierbare of u bent er al een eind mee op weg.
Ook kan het zijn dat u graag een eigen ontwerp wilt, maar er geen begin aan kunt krijgen: “… hoe doe je dat nou?”
Voor de één een gemakkelijke zaak en voor de ander een hele kluif.