mw. H.S. te Geleen (de persoonsgegevens zijn bij ons bekend) 
Het valt niet mee om een mooie grafsteen voor een dierbare uit te zoeken…. zoveel aanbod op internet… Bij Dhr Dols was het snel geregeld. Een prachtige, door hem zelf ontworpen steen in hartvorm met duif en precies in de kleur die ik zocht! Hier is alles mogelijk; eigen ontwerp of keuze uit de boeken en voor een hele schappelijke prijs. Maar nog belangrijker: het plaatsen van de steen met omranding. Zo vakkundig met zoveel zorg! Ik ben 100% tevreden. Dank u wel!  
Geef uw reactie

Daarom is de vaste lage prijsgarantie gebaseerd op duidelijke regels:

 1. De vaste lage prijsgarantie geldt ook bij acties en kortingen van concurrenten.
  Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze vaste lage prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de vaste lage prijsgarantie óók.
 2. De vaste lage prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.
 3. De vaste lage prijsgarantie geldt bij prijzen van internetaanbieders.
  Natuurlijk. Maar ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.
 4. De vaste lage prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen..
 5. De vaste lage prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van Dols vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.
 6. De vaste lage prijsgarantie geldt tot 30 dagen na de aankoop.
  Er kan tot 30 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de vaste lage prijsgarantie.
 7. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor maatwerk.
  De prijsgarantie geldt niet bij maatwerk, dat apart voor klanten geproduceerd is.
 8. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor services.
  Dols biedt ook de voor projecten benodigde services aan: van gekwalificeerd advies via montageservices tot financiering – absoluut betrouwbaar en met de beste kwaliteit. Deze kwaliteit is niet vergelijkbaar.Daarom geldt de vaste lage prijsgarantie alleen voor artikelen, niet voor services, voor zover hiervoor prijzen vastgesteld zijn.
 9. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers.
  Het geldt niet voor concurrenten en wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf verwerken. Anders kunnen er pogingen zijn om grote hoeveelheden zeer gunstig in te kopen via de vaste lage prijsgarantie en dit dan door te verkopen om hiermee winst te willen maken ten koste van onze klanten.
 10. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen.
  Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de vaste lage prijsgarantie.
 11. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor veilingen.
  Prijzen die in het kader van (internet-) veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van Dols.
 12. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring.
  De vaste lage prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. De vaste lage prijsgarantie geldt voor prijzen die een concurrent aan alle klanten geeft. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van Dols ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.
 13. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.
  Basis van de vaste lage prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de vaste lage prijsgarantie.
 14. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor aspecifieke voordelen of bonussen.
  Bij Dols geldt het principe „Altijd voordelig!”. Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een “bonus” of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de vaste lage prijsgarantie.
 15. De vaste lage prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig onderboden wordt.

In principe behouden wij ons het recht voor om de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten.